Olovligt byte.

Fredag imorgon och då känner jag mig plötsligt väldigt pigg.
Har fortfarande inte fått tag på pappa. En gång när jag ringde struntade de i att svara, för de trodde att det var nån försäljare som ringde med så långt och konstigt telefonnummer. Det kan väl inte vara så att de gör om det misstaget? ;)
I helgen ska jag på mitt livs första skumparty. Förverkligandet av drömmar avlöser varandra här i La France. Stora som små.
tisdag bär det av till Paris i 10 dagar och den 21a juli bär det av mot Sverige. Då ska jag verkligen verkligen ta vara på min tid med vänner och familj. Mina dagar här med Sally har fått mig att inse vissa saker. Några bra och andra mindre roliga.. Men sånt är det.
Sen är det ju inte heller någon hemlighet längre att min älskade vän Nina ska ha barn, så nu kan jag skrika ut det till hela världen, om jag så vill. Jag var en av de första hon berättade för, och bara det gör mig varm inombords. Snart får jag krama om hennes bebismage!

På tal om drömmar förresten, så drömde jag inatt att jag hade sex med en viss katt med en hatt..
Jag hade dessutom åtminstone ett porslinsöga, som han tog ut och tryckte in i mig, och så kunde man se igenom min hud, hur det rullade genom alla tarmar och allt, och sen kom det ut i andra änden..
Ibland blir jag rädd för mig själv.

Så ser han ut, den perverse fan.


RSS 2.0