Sökt jobb jobb !

Fast att jag är världens kanske tråkigaste flickvän (ska inte gå in på för djupa detaljer..) så har jag i alla fall “franskat till mig” på sistone.. Igår hade jag ett möte med banken och jag har nu äntligen ett eget, franskt bankkonto som jag snart kan disponera hur jag vill! Till detta fick jag också ett Mastercard (som jag fick designa med eget foto – nördvarning right there! ), internetbank samt att jag får sms med mitt saldo en gång i veckan! Och tack vare mitt studentkort betalar jag typ ingenting :)

Efter banken gav jag mig ut på shoppingrunda (bilder kommer senare) och mission jobbsök! Jag hade egentligen bara en butik i bakhuvudet när jag begav mig och det tog ett tag innan jag helt spontant beslöt mig för att verkligen åka dit – och efter en grundlig koll av sortimentet så lämnade jag av mitt CV. De var mer än glada att ta emot det och jag hoppas på att höra ifrån dem snart! Jag vill så gärna ha detta jobbet! Något som en del antagligen kommer tycka är konstigt, och andra kommer tycka är skitcoolt. Folk är redan emot det, men ni känner ju mig. Jag gör som jag vill ändå.. ;)

I förra veckan sökte jag ett jobb på ett café – och dit ska jag på intervju i eftermiddag – om mindre än tre timmar! Jag har börjat bli lite nervös faktiskt, men helt ärligt så vill jag helst ha butiksjobbet jag sökte igår.. ;)

 

(vet inte vad jag gör med munnen?! Är likadant på alla kort.. Fail!)

 


RSS 2.0