Materiell lycka

Idag är det onsdag, vilket innebär att för mig är det fredag! ;) Har två lediga dagar framför mig och kvällen spenderas lugnt med pizza och CSI. Rémi är på fotbollsmatch och tydligen är den helt spektakulärt extraordinär! (Ja, ju fler superlativ, desto franskare) ;)

Onsdag innebär också jobb 11 – 17, då jag sitter på hostelet med min laptop och jobbar med hostelets blogg. Efter ett par timmar var det bara kola i huvudet. Jag måste lära mig ta mikropauser och gå ut och få lite luft mellan varven. Till sist så stirrar man bara på skärmen och man har glömt varför.
Men jag fick pratat med ett par av gästerna som sover där för tillfället och det var så himla intressant! Ska skriva om det i bloggen (hostelets) när jag får tid (fredag). Fick inte skrivit mycket idag, så har massor med jobb att göra nu under ”helgen”.
Imorgon är schemat fullspäckat, så får bli fredag.

För imorgon ska vi till IKEA! Vi ska köpa skrivbord och ingen kunde vara lyckligare än jag över ett jävla skrivbord! Det betyder att jag kan packa upp min sista flyttkartong och få ordning på resten av grejerna vi har kvar att ställa i ordning, i sovrummet. Det innebär också att jag äntligen får en egen plats. En egen arbetsyta, en plats för att skapa och lära mig sy. Jag ska köpa det största skrivbordet de har! (skojar inte, det är två meter långt!)

Jag har precis färgat håret men ni får se resultatet en annan dag (antagligen fredag också, då jag ändå måste sitta vid datorn).

Imorgon är ju schemat som sagt fullt. IKEA, montera ihop skrivbord (hoppas jag) och så måste vi åka och handla, samt städa här hemma – för vi har bjudit hem kompisar till att äta här imorgon kväll. Spännande! Jag kände hur vuxenpoängen bara rasslade till direkt! Tyvärr blir det dock bara Rémi’s kompisar – mina jobbar och kunde inte komma.

Anyways, här avrundas det med två bilder från sidobordet ”desserten” vi skaffade till köket – ordning och reda !

Innan hade vi micron på en pall..
 
 
 
Men inte nu längre.. :)
 
 
 
Annars? Trynet fullt med finnar, men de har bra smink i Paris !

RSS 2.0