Sista röntgen ! (?)

Ja, man ska inte ropa hej, som de säger...
 
Jag har ju tålmodigt (?) väntat på kallelse till kirurgen i tre månader - och fick äntligen en kallelse i början på mars. Idag, den 17e mars var jag och röntgades igen. Ja, kallelsen var inte för att träffa kirurgen, utan ytterligare röntgen. Jag fick ringa in och fråga vad den gällde och vem som kallat till den, för jag fick ingen information om detta. Det visade sig att det är kirurgen som beställt röntgenbilder på 'tänder och käkar' inför operationen. Kanske är det så att de behövde dessa nu (ca två år pre-op) för att kunna ta beslut om det är ett fall för landstinget att betala för eller ej - vad vet jag.
 
Nu är i alla fall bilderna i kirurgens händer och nu väntar jag återigen på en kallelse - denna gången definitivt till att träffa kirurgen. Jag längtar !
 
De senaste månaderna har jag också insett hur mycket huvudvärk jag verkligen har på grund av spänningarna i käkarna. Antagligen är det mer påtagligt för att jag fått veta allt som jag fått veta i samband med beslutet att opereras. Min huvudvärk sitter ju egentligen i käkarna och strålar ut. Det är då jag blir illamående och ofta sängliggande. Det är verkligen skönt att det snart ska bli ändring, tänk att ha ett spänningshuvudvärksfritt liv !
På grund av de synfel jag har så har jag haft spänningshuvudvärk på grund av detta redan som liten, men sedan jag började använda glasögon och linser regelbundet så har ju tyvärr käkarna ställt till det istället. Men nu är det som sagt ändring på gång ! :)

RSS 2.0