Ögonbrynstatuering

Jag tänkte att jag skulle ta mig tid att författa ett litet inlägg om detta medan jag fortfarande har det någorlunda färskt i minnet..

Först skulle vi välja en form jag skulle ha på brynen. Jag började fylla i brynen ungefär så som jag brukar ha dem, sen kom hon med förslag på vad hon tyckte kunde bli snyggare och så. Det tog typ en halvtimme, så hade vi hittat en form jag var nöjd med.
Sen skulle vi välja färg, och det gick snabbt. Inte svart. Mörkbrun? Skitbra. Ungefär så ;)
Sen själva tatuerandet.. Det tog ändå längst tid, det tog nästan en timme för båda brynen. Och det gjorde mycket mer ont än jag trodde att det skulle göra.. Men det jag inte tänkt på var att man tatuerar på skallbenet! Så klart att det känns! Men jag fick ju bedövning under tiden och när den tog som bäst så kändes det ingenting mer än att man kände att huden rörde sig under vibrationen från nålen. När jag trodde att det kändes som värst så hackade det på skallbenet, det gick i vågor som om benets yta är som en puckelpist. Och tänderna skallrade i takt. Men, när det verkligen kändes som värst (2 gånger, kan inte rangordna dem), så
1)
då kändes det som när man noppar brynen på det stället där man är som allra känsligast – där man spottar och fräser och gnider huden efter ett ynka hårstrå. Så kändes det när hon tatuerade, konstant under ett par sekunder. Det var låånga sekunder!
2) det var precis i slutskedet, (så jag var nog trött i kroppen också, men) då tatuerade hon “svansen” på vänstra brynet och då ilade det i skelettet i hela vänsterbenet. Det bara kröp, som när man drar naglarna längs en tegelvägg, i benet och det hjälpte inte att sträcka på det eller nåt. Det var bara att bita ihop. Sista rycket!

Sen var det klart, och det var svullet och lite rött.  Under tiden hon tatuerade fick man sitta upp ett par gånger för att kolla så formen blev som tänkt – och när hon var inne på bryn 2, så formen blev densamma – men tyvärr var det svårt för mig att se ordentligt, på grund av svullnaden. Nej, ögonen var inte igenmurade, men brynen hade ju inte precis samma plats längre, då det ena var svullet och det andra “under uppbyggnad”, men hennes tränade öga ser ju sånt bättre och hon kunde säga vad som skulle ändras när svullnaden lade sig, och så. Så man måste lita på den som gör det.. :)

Jag gjorde det hos Linda Schröder, som jobbar på Trivas SPA, det kostar 3500.- och hon tatuerar “givetvis” strå-för-strå (inte bara en kontur och sen fylla i, som man ritade prinsessor när man var liten ;) ) Brynen kommer att fyllas i igen, efter ca 3 veckor och då korrigerar man även om de blivit ojämna eller om man vill ändra något. Jag har redan sett en sak jag vill korrigera.. ;)


RSS 2.0