Återhämtning

Den här helgen har jag inget annat som mål än att inte gräva hålet i min plånbok ännu djupare, och att reducera påsarna under ögonen. Jag har för första gången i mitt liv gått minus på kontot (och lite till). På onsdag är det löning som tur är, för då ska jag också tatuera brynen ( yeeey ). Gjorde ju eyeliner förra fredagen och tyvärr har halva vänsterögats linje helt försvunnit. Så jävla typiskt mig på nåt vis? Men jag har ju i alla fall ett och ett halvt öga kvar ;)
 
Här är en del av anledningen till att jag gick minus på kontot :
 
 
 
Favorithäng på favoritplatsen med favoritskorna :
 
 
Det finns inga bilder i världen som kan ge rättvisa åt den lycka vi alla genomlevde på festivalen i lördags, men jag kan bjuda på en del ändå.. :)
 
Preparations
 
 
 
På tåget, på väg - vi hade redan hunnit avverka nästan 2 liter vin, en flaska Martini och sen 2 flaskor vin till under resan dit...
 
 
 
Framme på festen
 
 
 
Love was all around - men ingen minns detta
 
 
 
Smärre fotobombningar som den här på vart annat kort !
 
 
Med all färg som kastades så såg ölen ut såhär efter ett tag.....  Tur man inte såg det då ;)
 
 
 
E U P H O R I A !
 
 
 
Efter ett tag var allt och alla i en enda brun-orange färg
 
 
Allt smink försvann (och då menar jag verkligen allt) och ersattes med nån slags orange-brunt lager av pulvrig gyttja. Och tydligen så fastnade en del i mina kontaktlinser på vägen ner. En del människor hade dock 'chansen' att färgas röd av det röda pulver som också cirkulerade ?
 
 
 

Kärleken flödade dock fortfarande på vägen hem... :)
 
 
 
På tåget hem - inte lika fräscha, inte lika pigga, men fortfarande lyckliga !
 
 
 
Vi gick på pizzeria sen - käkade kebab tills vi nästan spydde. Under tiden passade jag på att ta en närbild på mina nya ögon och kallade mig Mystique om någon frågade..
 
 

RSS 2.0