Düsseldorf, Tyskland

Ska vi köra en liten summering av min lillhelg till Düsseldorf och Simona?
Jaaaaa !
Idag har Simona flugit till Bangladesh förresten. Hon ska typ praktisera där i 2 månader.
 
För att ta mig till Düsseldorf så testade jag något nytt; en hemsida där man kan hitta privatpersoner som lägger upp erbjudanden om att man kan åka med dem, dit dem ska. Så jag åkte bil med en främling härifrån till Düsseldorf, det tog ganska precis 4,5 timmar, vi var framme vid 4 på morgonen. Där var två andra personer i bilen också.
Vad som förvånade mig var att man inte betalade cash när man kommit fram, utan det registrerade man med sitt bankkort online.
 
Härom månaden öppnade PRIMARK i Paris, jag visste inte vad det var för nån affär, vad de sålde. Men jag läste att där var massiva köer bara för att komma in. När jag först kom fram på morgonen så sov vi en stund, sen var det shopping för hela slanten under fredagen ! Billiga skönhetsprodukter i en speciell butik som är suuuperbiiiillig, helt galet !  Sen blev det då en runda till Primark - efter att jag hunnit sätta mig på ett tuggummi där emellan... Köpte nya jeans på Primark för 5 (!) euro. Utöver det blev det ett par sandaler, några trosor och lite annat smått och gott.
 
För er som missat det så glömde jag packa med kläder.. Jag messade Simona på morgonen innan jag skulle dra till jobb, frågade hur vädret var. Jag hade packat för sommar och sol och så visade väderleksrapporten regn och oväder. Så jag tog ut alla kläder utom ett par jeans från väskan och sen glömde jag helt enkelt lägga i andra kläder.. haha.
 
 
När jag stod och gjorde vé mig på badrummet inför kvällens fest så fastnade något under min högra häl. Typ en smula eller nåt, tänkte jag. Jag försökte lätt vifta bort den liksom, skrapa av den mot golvet. Tyckte det var lite märkligt att det satt så pass hårt och började istället gnida hälen mot andra benet och foten för att få väck det. Efter ett tag försvann det och jag tänkte inte mer på det. När jag gick till Simonas rum för att säga nåt till henne så kände jag hur det sved uppe på vänstra foten och såg att jag blödde ! Det visade sig att jag hade trampat på en glasbit och medan den satt fast i hälen har jag skurit upp andra foten med den.. Smidigt.
 
 
Festen på kvällen var rolig. Det är alltid lite konstigt när man pratar olika språk men när man fått lite vin i kroppen så... Då blir alla mycket mer sociala ;) Jag pratade mycket med några av Simonas väninnor och vi kom jättebra överens, vi hade jättekul hela kvällen. Simona gick runt hela tiden, så spenderade inte så mycket tid med henne faktiskt.
 
Och en gång satt jag på köksoffan och så kallar Simona på mig så jag vänder mig om och då säger hon "Min kompis har nåt att säga dig" Så säger tjejen som står bredvid "You are so pretty Dina!". Alltså... hennes vänner är helt otroliga <3
 
 
God mat bjöds det också på !
 
 
 
Jag och Tingeling - hon liknade i alla fall henne ;)
 
Efter lite för mycket vin slutade med att jag bytte om till pyjamas och borstade tänderna - och lade mig för att sova på balkongen ! Alltså.. där var en kille som skulle sova över, som uppenbarligen är lite speciell. Han ville absolut inte dela säng med Simona eller hennes flatmate - han tycker tydligen det är skitobekvämt fast att de är så bra kompisar som dem är. Så jag tyckte synd om honom att han skulle sova där själv, och där var många mjuka sittkuddar som jag bäddade ner mig i. Efter nån timme eller så vaknade jag upp och kastade mig typ in i lägenheten och lade mig i sängen med Simona istället. När vi gick upp lite senare så hade han gått hem. Sen visade det sig att Simona pratat med alla hennes kompisar (de har massa gruppchatter på whatsapp etc) och berättat att jag var på balkongen med honom. Tydligen så kallar de honom asexuell - han gör aldrig någonting med någon - och ogillar fysisk kontakt i allmänhet. Så när Simona sade till dem att vi var på balkongen så satt alla och hejade på oss, typ, hoppades att vi skulle göra nåt.. haha, fjortisfasoner eller vadå ^^
Men inget hände såklart. Vi pratade litegrann och sen sov vi.
 
Dagen efter blev det sightseeing runt Düsseldorf
 
 
 
 

Det blev aldrig nåt regn eller oväder. Varmt och gott var det, om än inte så soligt.
Jag hann med lite egentid på balkongen också - vilken lycka att kunna sitta på en balkong !
 
 
 
 
När jag var hemma igen så skickade Simona ett meddelande och bad mig titta i väskans innerfack - där hade hon smugglat ner den där vita klänningen. Hon tyckte jag skulle ha den. Älskade Simona.
 
Jag grät bara en gång under mina dagar där. När vi kollade på komedin (?) Bridesmaids. Det blev lite känsligt där. Annars var det bara skratt och pussar och kramar som gällde ♥

RSS 2.0